Image

Specialist op het gebied van behandelingen voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Goudenhart biedt specialistische behandeling voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Wij leveren voor deze doelgroep multidisciplinaire behandeling, revalidatie en advies. Onze behandelteams worden ingezet voor behandeling in verpleeghuissetting, kortdurende revalidatie en poliklinische behandeling.

Goudenhart is een zelfstandige behandeldienst en verleent haar diensten aan Welthuis, In-Beweging, Transmitt voor Revalidatie en Zorgpension Zoetermeer. Daarnaast behandeld zij cliënten binnen de eigen polikliniek.

Goudenhart, specialisten voor lijf en leden.
Image
Image

Poliklinische behandeling

Goudenhart biedt specialistische poliklinische behandeling en/of advisering, specifiek gericht op kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte.

lees meer
Image

Behandeling tijdens revalidatie

Wanneer u verblijft op één van de revalidatielocaties van In-Beweging, in Zoetermeer of Bergambacht, of bij Transmitt voor Revalidatie in Hillegersberg, wordt de behandeling tijdens het revalidatieproces gegeven door de specialisten van Goudenhart. Dit geldt ook voor het Zorgpension Zoetermeer.

lees meer
Image

Behandeling bij verblijf in het verpleeghuis

Wanneer u verblijft op één van de locaties van Welthuis, wordt de behandeling tijdens uw verblijf in het verpleeghuis gegeven door de specialisten van Goudenhart.

lees meer

Wanneer u verblijft op één van de locaties van Welthuis, wordt de behandeling tijdens uw verblijf in het verpleeghuis gegeven door de specialisten van Goudenhart.

Image

Specialisten

Bij Goudenhart zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat 95 specialisten zich inzetten voor behandeling; bij behandeling in het verpleeghuis, tijdens uw revalidatie en poliklinische behandeling. Uiteindelijk zijn zij de specialisten voor lijf en leden!

lees meer
Image

Voor Professionals

Heeft u als hoofdbehandelaar van kwetsbare ouderen en/of chronisch zieken behoefte aan ondersteuning, screening en/of advies? Heeft u vragen betreffende deze doelgroep? Neem dan contact op met de specialist ouderengeneeskunde van Goudenhart.

lees meer
Image

Vacatures

Enthousiast geworden van ons verhaal en onze missie? Bekijk hier de vacatures!

lees meer
Image

Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen bij Goudenhart.

lees meer
Goudenhart is onderdeel van Fundis. Fundis participeert in bedrijven die actief zijn op een specifiek terrein binnen de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken in de regio’s Zoetermeer, Midden Holland en West Utrecht. Van wijkverpleging tot persoonlijke alarmering, van welzijnsactiviteiten tot paramedische diensten, van revalidatiezorg en verpleeghuiszorg tot huishoudelijke ondersteuning
Image
Image

CONTACT

Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers:

Paramedisch: 079-7122190
Medisch: 079-7122061

Ons secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 16:00. Op vrijdag van 08:00 tot 15:30.

Bezoekadres Goudenhart
Brechtzijde 45, 2725 NR Zoetermeer

BEZOEKADRES

Brechtzijde 45
2725 NR Zoetermeer

VRAGEN

Voor algemene vragen, op- en/of aanmerkingen, kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij zullen uw reactie zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
In dit kader stelt Goudenhart B.V. de volgende documenten beschikbaar:

‘Privacyverklaring cliënten Goudenhart’
‘Privacyverklaring klanten Goudenhart’
‘Privacyverklaring sollicitanten Goudenhart’
‘Cookiestatement Goudenhart’


Bekijk hier onze disclaimer.